BUF – Dokumentation

BUF – Børne og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune kører et pionerprojekt som er et arbejdsmiljøprojekt med fokus på bedre arbejdsmiljø og lavere sygefravær. 80 københavnske daginstitutioner deltager i det treårige projekt, der er verdens største arbejdsmiljøprojekt.
Projektet skal dokumentere de forhold, der på en arbejdsplads gør en forskel for trivslen, sygefraværet og den enkeltes oplevelse af at kunne udføre et godt stykke arbejde.

Projektet er forskningsbaseret og bygger på analyser og dokumentation af, hvad der har en positiv effekt på trivsel, sygefravær og oplevelsen af kvalitet i institutionernes arbejde med børn og unge.

 Vi blev hyret til på at lave film til BUF pionerprojektet, der skulle anvendes som et brugerundersøgelsesværktøj og samtidig anvende filmene som en dialogskabende metode i processen.

Medarbejdere og ledere fra Børnehaven Poppelhuset, den integrerede institution Børnehuset Nansensgade og vuggestuen Charlottehaven fortæller om deres indsatsarbejde i  Pionerprojektet.

Alle tre daginstitutioner har fokus på at forbedre arbejdsmiljøet til glæde for både medarbejdere og børnene. I filmene fortæller pædagoger fra tre institutioner om deres erfaringer med pionerprojektet og giver gode råd videre til ansatte i andre institutioner.

Se alle filmene her

Læs om Pionerprojektet på deres hjemmeside

Se alle cases

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.