Praktikant

Velkommen til Ditte Evald

Digital Storylabs nyeste praktikant og freelancer er Ditte Madvig Evald, der med en uddannelse i både Litteraturvidenskab og Moderne kultur og kulturformidling er klædt godt på til at finde de gode historier.

Ditte har arbejdet med radio og film i mange år, blandt andet for Universitetsradioens filmprogram Nosferatu, hvor hun har været redaktør, og vi glæder os til at få del af hendes tekniske og fortællemæssige kompetencer.

I de senere år har sociale medier fyldt meget i Dittes liv, både privat og professionelt hos Sustain Festival Copenhagen. Det er vigtigt for hende at være med til at skabe historier og relationer mellem mennesker og hendes fokus er på de positive historier, der kan vække følelser, og skabe forandringer.

Der banker et iværksætterhjerte, der gør hende en god sparringspartner i forhold til forretningsudvikling og hun ser muligheder og huller, der kan fyldes med god digital storytelling.

Ditte glæder sig til at være en del af Digital Storytelling teamet og være med til at give en stemme og empowerment til de mange, der har en historie at fortælle.

Dittes første projekt hos Digital Storylab er et event i Valby, der hedder ´Vores Valby – Min Fortælling´, som er sponsoreret af Spinderiet i Valby.

Ditte har på det seneste facilitatorkursus, produceret sin egen digitale historie:

Udgivet 11. juli 2014 af Storylab