Workshops & kurser

Vi designer, faciliterer og underviser i kurser, der passer lige til dine behov. Du vil opnå praktisk erfaring med produktion af digitale historier, igennem lyd, billeder, tekst og video. Digital storytelling kurser og workshops tager udgangspunkt i processen om at producere den autentiske personlige historie.

1 dages workshop copyDu får en kort introduktion til metoden og lærer at anvende iPhone el iPad´en til kreative fortællinger og formidling. Du får mulighed for at opleve og afprøve forskellige apps til digital storytelling. Læs mere om 1 -dages kurset.
3dagesworkshopPå vores traditionelle 3 dages kursus producerer du din egen 2-3 minutters personlige historie i et kreativt og refleksivt forløb, der giver indsigt og erfaringer med digital storytelling. Læs mere om 3 dages kurset.
facilitatrkursus Digital StoryLab tilbyder et certificeringskursus i Digital Storytelling for alle interesserede der selv ønsker at facilitere workshops, rådgive og udbrede metoden Digital Storytelling. Læs mere om 5 dages kurset.
1 dages digital storytelling kursus
Kursus
Facilitatorkursus i digital storytelling